top of page

מכונת גלידה אמריקאית /יוגורט להשכרה

מכנת גלידה אמריקאית להשכרה | טיילור 152

השכרת מכונת גלידה אמריקאית / יוגורט קפוא

 

ה-אטרקציה לכל אירוע! מכונת גלידה אמריקאית!

השכרת מכונת גלידה אמריקאית /פרוז'ן יוגורט מקצועית בעלת כושר ייצור גלידה גדול. 

מכונה מקצועית להכנת גלידה אמריקאית / יוגורט קפוא להשכרה, טיילור 152, טעם אחד (ראש אחד) עד 150 מנות/שעה, מתאימה לאירוע עד 150-200 מוזמנים, מייצרת עד- 150 מנות (של 60 ג'ר) בשעה, מכונת הגלידה האמריקאית כשרה.

השכרת מכונת גלידה ב- 750 ש"ח + מע"מ

להזמנה - לחצו כאן> | או חייגו 03-9448080      

לא משתתף מבצע 3 ב-500 ש"ח + מע"מ לפרטים>

מפרט טכנילהוראות הפעלה לטיילור 152

נתונים חשמליים:
תפוקה: כ-150 מנות 60 גר' בשעה
הספק: 1,800 וואט, חד פאזי.
מתח: 220v/50Hz.

נתונים פיסיים:
מידות בס"מ: 42/82/86

נפח תא גלידה 8 ליטר 

נפח צילינדר הקפאה 1.4 ליטר
משקל: 96 ק"ג.

ניתן לרכוש מאתנו גביעי וופל, כוסות, כפיות וכמובן את כל סוגי הגלידות / יוגורט בכשרות בד"ץ העדה החרדית בטעמים הקלאסיים וניל ושוקולד.

 

מבחר טעמים נוסף (חלבי/פרווה): עוגת גבינה, מסקרפונה, אגוז לוז, שוקולד לואקר, שוקולד קינדר בואנו, שוקולד מריר, שוקולד לבן, שוקולד אגוזים, טירמיסו, שומשום, פיסטוק, קפה, מסטיק ורוד, וניל מוקה, מסטיק כחול, פנקוטה, עוגיות, אגוזי מלך, קרמל, מנטה, בוטנים, ושוקולד לבן. 

ישנם גם טעמים להכנת גלידת סורבה פרווה: פירות יער, אוכמניות, פטל, תות, דובדבן, בננה, מנגו, פסיפלורה, תפוח, לימון, מנטה, מנדרינה, אפרסק, אננס, מלון וקוקוס.

מחפשים דוכן גלידה אמריקאית

מחפשים ציוד / מכונה אחרת - לחצו כאן>>

מחפשים דוכני מזון לאירועים - לחצו כאן>>


זקוקים למידע נוסף, התקשרו אלינו,

צוות שירות לקוחות,
מֵהמֵה - דוכני מזון
טל' 03-9448080

איך מכינים גלידה אמריקאית / יוגורט קפוא?

מערבבים 1 ק"ג אבקת בסיס לגלידה, עם 4 ליטר חלב 3% מקבלים כ-5 ליטר בסיס לגלידה, שופכים למכונה וממתינים כ-15 דקות עד להקפאה וזהו, תהנו מגלידה אמריקאית, ניתן להוסיף מעט שמנת מתוקה (38%) כ-250 סמ"ק ולהפחית מכמות החלב בהתאם, את הגלידה ניתן למזוג לגביע וופל או כוס מנייר ולהוסיף תוספות מתוקות כמו סירופ שוקולד וסוכריות, תהנו.

מערבבים 1 ק"ג אבקת בסיס ליוגורט, מוסיפים 2.5 ליטר חלב 3% ו- 1.5 ליטר יוגורט ומקבלים כ-5 ליטר בסיס ליוגורט, שופכים למכונה וממתינים כ-15 דקות עד להקפאה וזהו, תהנו מיוגורט קפוא.    
           

מהמה דוכני מזון והשכרת ציוד לאירועים, תשכיר לכם מכונת גלידה אמריקאית איכותית, כמכונה בהפעלה עצמית, או כחלק מהפקת אירוע הכולל הקמת דוכן גלידה אמריקאית / יוגורט קפוא, הפעלת הדוכן וההגשה עצמאית על ידכם או על ידי הצוות שלנו,  לבחירתכם. 

למה הכי כדאי אצלנו מכונת גלידה להשכרה?

החברה הגדולה בהשכרת ציוד לאירועים.
14 שנים של ניסיון יתנו לכם את השקט באירוע.

הכי משתלם, 3 מכונות ב- 500 ש"ח + מע"מ

-> המכונות כשרות!
-> בחירום, זמינים 24/7!
-> רק מכונות מקצועיות ואיכותיות!
-> מבחר עצום של מכונות, בכל הגדלים! 
-> כל מה שצריך לאירוע - תחת קורת גג אחת!
-> במקרה תקלה, אפשרות משלוח מכונה חלופית!
-> כל המוצרים המשלימים (תרכיזים, כוסות וכד')!
-> משלוח / איסוף של הציוד - במחיר מיוחד!
-> משלמים רק על יום האירוע בלבד!
-> מכבדים את כל סוגי כרטיסי האשראי!


לצוות השירות וההזמנות חייגו 03-9448080

אז מה זה מכונת  גלידה אמריקאית להשכרה?

מכונת גלידה/יוגורט למעשה מקפיאה את מיקס הגלידה ו/או יוגורט ותוך כדי הקפאה גם מסובבת את הבסיס גלידה ומוסיפה לו אוויר ומנפחת אותו ובכך מתקבלת גלידה רכה אוורירית.

אז מה ההבדל בין מכונת מיני גלידה למכונת גלידה אמריקאית גדולה?

היתרון של מכונת הגלידה/יוגורט לעומת מכונת מיני גלידה אמריקאית הוא הגודל, המשקל ויכולת השינוע. מכונת מיני גלידה/יוגורט נכנסת בקלות בכל רכב פרטי, שוקלת כ-25 ק"ג לעומת מכונת גלידה אמריקאית גדולה ודורשת הובלה, סבלים ושוקלת כ-100 ק"ג.

השכרת מכונת גלידה אמריקאית לאירועים הינה אטרקציה מיוחדת, קלה לתפעול ובעלת הספק גבוה. מספיק מכונה אחת של טיילור 152 לתת שירות לכ-150 אורחים, כל מה שאתם צריכים זה רק לקחת אבקת בסיס לגלידה להוסיף לה חלב 3%, בהתאם להוראות ההכנה, לערבב ולהכניס למכונת הגלידה, אם החלטתם להכין יוגורט קפוא מצוין, כל שעליכם לעשות הוא לערבב 1 ק"ג אבקת בסיס ליוגורט עם 1.5 ליטר יוגורט ו-2 ליטר חלב 3%, תוך כ-15 דקות, תלוי במזג האוויר, הגלידה או היוגורט יהיו מוכנים להגשה.

יתרונות מכונת גלידה אמריקאית להשכרה:

- תפוקת מנות גבוהה יחסית לגודל המכונה.
- מכונת גלידה אחת מספיקה לכמות של 150 אורחים. 
- צריכת חשמל נמוכה והגנה על לוח הפיקוד החשמלי. 
- מנגנון בטיחות, להגנה על המשתמשים בגלידה אמריקאית.
- הנדסת אנוש מעולה לצורכי ניקיון ואחזקה שוטפת.

מידע נוסף על מכונת גלידה להשכרה:

מכונות גלידה אמריקאית להשכרה די פשוטה לתפעול, רק להכניס תערובת גלידה או יוגורט, בהתאם להוראות ההפעלה, ולכם נשאר רק להנות מגלידה אמריקאית או יוגורט קפוא.

בהשכרת מכונת גלידה אמריקאית, מה צריך לקחת בחשבון ?

ראשית עליכם לבחון: באיזה אירוע אתם מעוניינים? כמה משתתפים יש יהיו באירוע להם תרצו להגיש גלידה אמריקאית ובכמה זמן, איזה דוכני מזון אתם מעוניינים להפעיל באירוע בנוסף למכונת גלידה אמריקאית להשכרה, והאם יש לכם את כח האדם המיומן לכך. הבחירה איזה מכונת גלידה אמריקאית/יוגורט קפוא לשכור תלויה מאד בגודל ובמיקום האירוע: באירוע עד 150 מוזמנים תספיק מכונת גלידה אחת. באירוע גדול יותר, בעל כמות משתתפים גדולה אנו ממליצים לשכור שתי מכונות גלידה, על מנת לשפר את השירות לאורחים ולמנוע יצירת תורי המתנה או מצב שבו נגמרת הגלידה.

השכרת מכונת גלידה אמריקאית / פרוז'ן יוגורט קפוא,
שבאים לשכור מכונת גלידה אמריקאית, חשוב לוודא מיהו היצרן של המכונות, מה מצב מכונת הלידה, מיהו הספק המספק לכם את המכונות והכי חשוב מה קורה במקרה תקלה, חס וחלילה, באמצע אירוע. אם בחרתם במכונת גלידה/יוגורט קפוא להשכרה דרך מהמה - דוכני מזון והשכרת ציוד לאירועים, אתם בטוחים, אם התקלקלה לכם מכונה במהלך האירוע, אנחנו לא נעזוב אתכם, נשתדל ככל שיתאפשר, להחליף לכם מכונה כולל הובלה, במהירות ונעשה כל מה שצריך בכדי לא לפגוע באירוע, הנ"ל תלוי בהסכם פרטני מול הלקוח ובמרחק.

מהו הספק המדחס ולמה הוא חשוב כשמדברים על השכרת מכונת גלידה אמריקאית / יוגורט קפוא?
המדחס הוא החלק שמקפיא את תערובת הגלידה, המדחס הוא החלק שמתאמץ, על כן חשוב שלמכונת הגלידה אמריקאית להשכרה יהיה מדחס איכותי וחזק מספיק על מנת להקפיא את הגלידה ולשמור על אמינות תפעולית ושלא להתקלקל במהלך אירוע.


מכונת גלידה להשכרה, איך זה עובד בפעל ?
מאד פשוט, מכניסים מיקס גלידה, לתוך מכונת גלידה, מפעלים את המכונה ולאחר כ-10 דקות, מקבלים גלידה אמריקאית או יוגורט קפוא, מוזגים לכוס או גביע, מוסיפים תוספות וזהו, בתאבון.


מה קורה לאחר השכרת מכונת גלידה אמריקאית / יוגורט קפוא?
לאחר כל השכרה של מכונת גלידה אמריקאית /יוגורט קפוא, אנו מנקים ומחטאים את המכונה בצורה יסודית, על מנת שאתם תקבלו את המכונה ברמת תחזוקה מעולה. כמובן שניתן לקנות אצלנו את כל סוגי הגלידות / יוגורט בצורה נוזלית או אבקה, הכשרות בד"ץ העדה החרדית.
 

כל נושא השכרת מכונת גלידה / יוגורט קפוא אצלנו הוא מאוד פשוט וקל, כל שעליכם לעשות הוא פשוט להגיע אלינו לקחת את מכונת הגלידה, לחבר לחשמל וללחוץ על כפתור ההפעלה ולהעביר אותו ממצב OFF ולמצב ON, בהתאם להוראות ההפעלה. 

 

כמה זמן צריך לחכות עד שהיוגורט הקפוא או הגלידה אמריקאית תהיה מוכנה ?
מכניסים למכונת גלידה אמריקאית מיקס גלידה, כך למעשה מרגע שמדליקים את מכונת הגלידה להשכרה, המדחס מתחיל לפעול ולאחר כ-שעתיים, הגלידה מוכנה, מומלץ לא להפעיל את מכונת המיני גלידה בשמש ישירה, פעולה כאמור עלולה להאריך עד מאד את משך הכנת הגליה.

קצת היסטוריה:

גלידה אמריקאית - באנגלית : soft serve, creemee או soft ice creamהיא סוג של קינוח  קפוא, רך ואוורירי יותר מגלידה קשה המוגשת בדרך כלל בצורת כדורים ישירות ממקפיא.

הגלידה האמריקאית הומצאה על ידי צוות חוקרים אנגליה שגילו דרך להכפלת נפח האוויר המוחדר לגלידה בעת ייצורה ובכך לייצור גלידה רכה ואוורירית. העובדה שבתהליך הייצור מתקבל מוצר רך יחסית מאפשרת את הגשתו על ידי מכונה, להבדיל מגלידה רגילה המוגשת באופן ידני. הגלידה משוחררת באמצעות ברזים מיוחדים מתוך מכל אל הגביע או כוסית ההגשה.

גלידה אמריקאית היא, בדרך כלל, דלת שומן,  יש בה בערך 3%-6% שומן, לעומת 10%-18% בגלידה רגילה. גלידה אמריקאית מאוכסנת בטמפרטורה של 4- מעלות צלסיוס, בניגוד לגלידה רגילה המאוכסנת בטמפרטורה של 15- מעלות. תכולת האוויר בגלידה אמריקאית גבוהה יחסית. תכולת האוויר (המכונה overrun) יכולה לנוע בין 0% ל-60% מנפח המוצר הסופי, כאשר תכולת אוויר שבין 33% ל-45% מנפח המוצר נחשבת אידאלית. תכולת האוויר משנה את הטעם והמרקם של הגלידה. גלידה אמריקאית בעל תכולת אוויר נמוכה כבד יותר,קרחי וצהבהב. גלידה בעלת תכולת אוויר גבוהה קל וקרמי יותר וצבעה נוטה ללבן. גלידה המיוצרת בתהליך זה יש להקפיא במהירות כדי למנוע התגבשות. במכונות הסטנדרטיות המוצבות בנקודות המכירה יש מכל אחסון בו מצויה תערובת גולמית בטמפרטורה של 3 מעלות. כל אימת שהדבר נדרש כמות מתאימה של התערובת מועברת לתא ההקפאה שם היא עוברת תהליך מהיר של חביצה והקפאה.

הגלידה הגולמית מגיעה באחת משלוש צורות:

1. נוזל טרי - הדורש קירור עד לשימוש. ניתן לאחסנו למשך חמישה עד שבעה ימים לפני שהוא מתקלקל.

2. אבקה -  שהיא גרסה מיובשת של התערובת הנוזלית. ניתן לאחסנה לתקופה ממושכת יחסית בלי חשש לקלקול. לפני

התחלת החביצה האבקה מעורבבת עם מים או חלב, חסרונותיה העיקריים של שיטה זו הם החשש ממהילת האבקה בכמות

גדולה מידי של מים לצורך צמצום עלויות בנקודות המכירה. לאחר המהילה במים, תערובת זו חשופה לזיהום ועל כן טעונה קירור.

3.נוזל שעבר תהליך עיקור - ונארז באריזה אטומה. גם תערובת זו ניתן לאחסן לזמן ממושך יחסית בלי קירור. ניתן להשתמש בתערובת באופן מיידי לשם הכנת המוצר, ללא צורך בהוספת מרכיבים אחרים. עם זאת, גם כאן נדרש קירור למניעת זיהום עם פתיחת האריזה. זוהי התערובת הבטוחה ביותר מפני זיהומים. התערובת פותחה לראשונה בניו זילנד ב-1988 במסגרת מיזם משותף בין חברת Tatua Foods לבין Bernie Cook.

לסיכום:
אם אתם מחפשים מכונת גלידה אמריקאית להשכרה חשוב לזכור, גלידה / יוגורט קפוא לוקחים רק מהמומחים.

כללי:
המחירים אינם כוללים מע"מ.
השכרת מכונת גלידה אמריקאית הינה ל-24 שעות, אירוע אחד, באיסוף והחזרה עצמית ע"י הלקוח. 
ניתן לקבל את מכונת הגלידה  אמריקאית בהובלה ואיסוף מבית הלקוח בתוספת תשלום.
ניתן לשכור מאתנו בנוסף גם שירותי הפעלה / דוכני מזון לאירועים בתוספת תשלום.

בכל שאלה, התקשרו אלינו,

צוות שירות לקוחות,
מהמה - דוכני מזון
טל' 03-9448080

bottom of page