מתכונים למרקים
מתכון למרק שעועית וקבנוס
החלטתם שאתם מכינים מרק, ועוד מרק שעועית עם קבנוס, יאללה לעבודה.
לא לדאוג, זה קל ופשוט והתוצאות - כמו של שף!
המרק שנראה כמו אלתור, אך התוצאה - סוף!
20 דקות עבודה, 1 שעת הכנה, בשרי.
המצרכים לכ-12 מנות:
- 6 נקניקיות קבנוס פרוסות דק
- 6 כפות שמן קנולה
- 6 שיני שום
- 2 בצל קצוץ דק
- 4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות
- 2 כפית פפריקה מתוקה או חריפה
- 2 כפית כורכום
- 4 קופסאות שימורי שעועית אפויה ברוטב
- 2 קופסה שימורי עגבניות חתוכות
- 16 כוסות מרק או מים
- מלח
- פלפל שחור, עדיף טחון טרי
- 2 צרורות כוסברה קצוצה דק
אופן ההכנה:
מטגנים פרוסות קבנוס בסיר עם מעט שמן. מוציאים ושומרים בצד.
מוסיפים לאותו סיר שום ובצל ומטגנים קלות, עד שהבצל נעשה שקוף.
מוסיפים תפוחי אדמה ותבלינים ומטגנים תוך כדי ערבוב.
ניתן לסנן את השעועית מהרוטב ולהוסיף לסיר יחד עם עגבניות משומרות ומים. מביאים לרתיחה, מוסיפים מעט מלח ופלפל ומבשלים כ-20 דקות. מוסיפים כוסברה ומבשלים 10 דקות נוספות.
לפני הוספת קבנוס, לבדוק שוב תיבול, מלח פלפל, שהכל בסדר, מוסיפים קבנוס ומגישים.
הגשה:
מוזגים את מרק השעועית והקבנוס לקערת הגשה עמוקה ובתאבון.
שדרוגים:
לטעם מעושן דומיננטי, מוסיפים את הקבנוס למרק יחד עם הכוסברה ומבשלים 10 דקות.
שלכם לכל אירוע, גם ב- בר מרקים לאירועים
צוות מֵהמֵה - דוכני מזון
טלפון: 03-9448080