top of page

דוכן גלידה אמריקאית (כשר, חלבי/פרווה)

דוכן גלידה אמריקאית לאירועים

 

דוכן גלידה מעוצב המגיש גלידה אמריקאית שוקולד, וניל ומיקס הקלסיים או בכל טעם שתבקשו, כולל סורבה ואלכוהול. 

 

בר הגלידה כולל מבחר תוספות: שוקולד, מייפל, תות, ריבת חלב, קרמל, סוכריות צבעוניות / שוקולד, קוקוס רגיל / קלוי בוטנים גרוסים, ניתן לשלב בעגלת גלידה אמריקאית לאירועים גם קצפת ופונדו - שוקולד חם. (חלבי / פרווה).

מעוניינים לשדרג את האירוע שלכם

עם דוכן גלידה אמריקאית / עגלת גלידה אמריקאית,

מֵהמֵה - דוכני מזון לשרותכם, 

להזמנה - לחצו כאן> או חייגו 03-9448080.

רוצים מכונת גלידה אמריקאית להשכרה ולתפעל אותה באופן עצמאי, אפשר ובקלות.

בעגלת הגלידה לאירועים אנו נגיש גלידה אמריקאית על בסיס שמנת, חלב, חלב סויה, מים, ניתן לערבב את הגלידה אמריקאית בעזרת מכונת גלידה פיצוץ ובכך להשיג כמעט אין ספור מרקמים וטעמים, לדוג, להוסיף לגלידה אמריקאית וניל סירופ קרמל ושברי בוטנים, לערבב במכונת גלידה פיצוץ והרי לכם טעם גלידה אמריקאית אחר לגמרי, וניל קרמל ובוטנים, תוכלו להמשיך  לערבב את הגלידה האמריקאית עם סוגים שונים של סירופים ותוספות ובכך לשגע את האורחים שלכם במגוון טעמים עצום, תהנו.

דוכן גלידה אמריקאית כולל את הטעמים הקלסיים של וניל שוקולד ומיקס בין שניהם, אבל ניתן לבחור בין מבחר טעמים חלביים: עוגת גבינה, מסקרפונה, אגוז לוז, שוקולד לואקר, שוקולד קינדר בואנו, שוקולד מריר, שוקולד לבן, שוקולד אגוזים, טירמיסו, שומשום, פיסטוק, קפה, מסטיק ורוד, וניל מוקה, מסטיק כחול, פנקוטה, עוגיות, אגוזי מלך, קרמל, מנטה, בוטנים, שוקולד לבן.

ישנם גם טעמים להכנת גלידת סורבה פרווה: פירות יער, אוכמניות, פטל, תות, דובדבן, בננה, מנגו, פסיפלורה, תפוח, לימון, מנטה, מנדרינה, אפרסק, אננס, מלון וקוקוס.

אז מה זה למעשה גלידה אמריקאית?

דוכן גלידה אמריקאית המגיש באמצעות מכונת גלידה אמריקאית, גלידה אמריקאית - באנגלית : soft serve, creemee או soft ice creamהיא סוג של קינוח  קפוא, רך ואוורירי יותר מגלידה קשה המוגשת בדרך כלל בצורת כדורים ישירות ממקפיא.

הגלידה האמריקאית, המוגשת באירועים באמצעות עגלת גלידה אמריקאית, הומצאה על ידי צוות חוקרים אנגליה שגילו דרך להכפלת נפח האוויר המוחדר לגלידה בעת ייצורה ובכך לייצור גלידה רכה ואוורירית. העובדה שבתהליך הייצור מתקבל מוצר רך יחסית מאפשרת את הגשתו על ידי מכונה, להבדיל מגלידה רגילה המוגשת באופן ידני. הגלידה משוחררת באמצעות ברזים מיוחדים מתוך מכל אל הגביע או כוסית ההגשה וידוע בכינוי - עגלת גלידה אמריקאית.

גלידה אמריקאית, המוגשת בדוכן גלידה אמריקאית היא, בדרך כלל, דלת שומן,  יש בה בערך 3%-6% שומן, לעומת 10%-18% בגלידה רגילה. גלידה אמריקאית מאוחסנת בעגלת הגלידה לאירועים בטמפרטורה של 4- מעלות צלזיוס, בניגוד לגלידה רגילה המאוחסנת בטמפרטורה של 15- מעלות. תכולת האוויר בגלידה אמריקאית בדוכן גלידה אמריקאית גבוהה יחסית. תכולת האוויר (המכונה overrun) יכולה לנוע בין 0% ל-60% מנפח המוצר הסופי, כאשר תכולת אוויר שבין 33% ל-45% מנפח המוצר נחשבת אידאלית. תכולת האוויר משנה את הטעם והמרקם של הגלידה. גלידה אמריקאית, בדוכן גלידה אמריקאית לאירועים, בעלת תכולת אוויר נמוכה כבד יותר,קרחי וצהבהב. גלידה בעלת תכולת אוויר גבוהה קל וקרמי יותר וצבעה נוטה ללבן. גלידה המיוצרת בתהליך זה יש להקפיא במהירות כדי למנוע התגבשות. בעגלות גלידה אמריקאית סטנדרטיות לאירועים יש מכל אחסון בו מצויה תערובת גולמית בטמפרטורה של 3 מעלות. כל אימת שהדבר נדרש כמות מתאימה של התערובת מועברת לתא ההקפאה שם היא עוברת תהליך מהיר של חביצה והקפאה.

גלידה אמריקאית גולמית מגיעה באחת משלוש צורות:

1. נוזל טרי - הדורש קירור עד לשימוש. ניתן לאחסנו למשך חמישה עד שבעה ימים לפני שהוא מתקלקל.

2. אבקה -  שהיא גרסה מיובשת של התערובת הנוזלית. ניתן לאחסנה לתקופה ממושכת יחסית בלי חשש לקלקול. לפני התחלת החביצה האבקה מעורבבת עם מים או חלב, חסרונותיה העיקריים של שיטה זו הם החשש ממהילת האבקה בכמות גדולה מידי של מים לצורך צמצום עלויות בנקודות המכירה. לאחר המהילה במים גם תערובת זו חשופה לזיהום ועל כן טעונה קירור.

3.נוזל שעבר תהליך עיקור - ונארז באריזה אטומה. גם תערובת זו ניתן לאחסן לזמן ממושך יחסית בלי קירור. ניתן להשתמש בתערובת באופן מיידי לשם הכנת המוצר, ללא צורך בהוספת מרכיבים אחרים. עם זאת, גם כאן נדרש קירור למניעת זיהום עם פתיחת האריזה. זוהי התערובת הבטוחה ביותר מפני זיהומים. התערובת פותחה לראשונה בניו זילנד ב-1988 במסגרת מיזם משותף בין חברת Tatua Foods לבין Bernie Cook.

משנת 2003, ממשיך הקייטרינג של מהמה להפתיע עם דוכני מזון לאירועים, לרגש ולהגיש בכל אירוע את השילוב המושלם שבין ניסיון לחדשנות עם מבחר ענק של דוכני מזון כולל שילוב עם דוכן גלידה אמריקאית או עגלת גלידה אמריקאית שהכנת האוכל בהם נעשית לעיניי האורחים.

14 שנות ניסיון ומקצועיות שבאים לידי ביטוי בוויזואליות ובמסירות של האוכל המוגש בכל אירוע. האירוע שלכם חשוב לנו לא פחות מאשר הוא חשוב לכם ולכן אנו נתייחס אליו באהבה וברצינות, ניתן תשומת לב לכל הפרטים הקטנים על מנת להפיק לכם אירוע מושלם.

צוות שירות אדיב ומקצועי, שחובר יחד בהרמוניה, עם ניסיון מוכח בדוכני מזון ברמה הגבוהה ביותר, שהקו המנחה אותנו הוא - שלמות. קשה להחליט, מתלבטים, צרו קשר והמפיקים שלנו יסייעו לכם בהחלטה בדרך לאירוע מושלם, תנו מבט בתמונות מהאירועים ובמגוון לקוחותינו.

שלכם לכל אירוע, גם ב- דוכן גלידה אמריקאית,

צוות מֵהמֵה - דוכני מזון

​טלפון:  03-9448080

bottom of page