הוראות בטיחות והפעלת מכונת מיני גלידה/יוגורט 

בטיחות: זכרו - בטיחות קודמת לכל!

להורדת דף הוראות בטיחות והפעלה למכונת מיני גלידה / יוגורט - לחץ כאן>>

1.    אסור להפוך או להשכיב את המכונה!, מידות המכונה: 41*90*30, צריכת חשמל במקסימום 1200 וואט.
2.    מכונת הגלידה כבדה מאד! חובה להניח את המכונה על שולחן / משטח מאסיבי, ישר ויציב (לא מפלסטיק).
3.    אסור להצמיד את המכונה לקיר ואסור לכסות או לעטוף את המכונה, פתחי האוורור חייבים להיות פתוחים.
4.    במידה ולקחתם שתי מכונות, אסור להצמיד את המכונות אחת לשנייה אלא לשמור על מרווח של חצי מטר!.
5.    יש להרחיק את מכונת הגלידה ממקור מים / רטיבות / חומר דליק / אש, חשוב לא להפעילה בשמש ישירה.
6.    יש להרחיק ילדים מסביבת המכונה, אסור למי שטרם מלאו לו 18 שנים להפעיל את מכונת המיני גלידה / יוגורט. 
7.    אסור בשום אופן להכניס ידיים או מקלות לתוך המכונה, אסור להזיז את המכונה כשהיא מלאה - היא תישבר ותתפרק.
8.    לוודא כי כל חיבורי החשמל תקינים (לא חשופים). אסור להשתמש בכבל במאריך דק (עובי גיד 1.5 מ"מ) מעל ל- 3 מטר.
9.    מכונת הגלידה דורשת 2 אנשים לשינוע!, לא להרימה לבד! ולא להניח עליה כלום!.
10.    האמור לעיל הינו כללי ביותר, מיומנותך והשכל הישר שלך הכרחיים למניעת תאונות.


הוראות כלליות למילוי המכונה:


1.    חובה להשתמש באבקה / תרכיז המיועד להכנת לגלידה / יוגורט!.
2.    חובה לשמור על יחס מדויק בין הרכיבים - אחרת לא ייצא גלידה / יוגורט והמכונה יכולה לקפוא ולהישבר!.
3.    את תערובת הגלידה / יוגורט מכינים בקערה חיצונית ורק שהיא מוכנה שופכים אותה למכונה.
4.    לא למלא את מכונת הגלידה מעל לקו המקסימום (במכונה קטנה סה"כ 3 ליטר ובמכונה הגדולה סה"כ 5 ליטר במיכל - לא יותר!).
5.    לכסות את המכל מכונת הגלידה עם המכסה (המכונה לא עובדת אם המכסה לא סגור).


מילוי המכונה בגלידה רכה: (הנ"ל חייב להתאים להוראות הכתובות על אבקת הגלידה)


1.    שפכו את תכולת שקית אבקת גלידה (1 ק"ג) לקערה חיצונית, הוסיפו 3.5 ליטר חלב, להגברת הארומה, 
       ניתן להפחית חצי ליטר חלב ולהוסיף במקומו קופסת שמנת מתוקה להקצפה 38% שומן וכן מעט תמצית וניל ורום.
2.    לערבב היטב, לוודא שאין גושים, להמתין כ- 10 דקות, לערבב בשנית ולשפוך למכונת הגלידה / יוגורט - בזהירות.


מילוי המכונה ביוגורט: (הנ"ל חייב להתאים להוראות הכתובות על אבקת היוגורט)


1.    שפכו את תכולת שקית אבקת יוגורט (1 ק"ג) לקערה חיצונית, הוסיפו 2 ליטר יוגורט 4% שומן ו- 2 ליטר חלב 3%.
2.    לערבב היטב, לוודא שאין גושים, להמתין כ- 10 דקות, לערבב בשנית ולשפוך למכונה - בזהירות.


הפעלה:


1.    חבר את מכונת הגלידה לשקע החשמל. 
2.    למכונת הגלידה כפתורי טמפרטורה עליונים, כפתור הפעלה ראשי ו- 2 כפתורי מצב.
3.    הפעל את כפתור ההפעלה הראשי (כפתור ירוק, העבר לכיוון למעלה) וודא כי כפתור הטמפ' בצג מכוון למס' 18.
4.    את שני כפתורי המצב העבר: 1- הקפאה, 2- גלידה (כפתורים שחורים, העבר את שניהם לכיוון למעלה).
5.    תלוי במזג האוויר, לאחר 2-3 שעות היוגורט / גלידה יהיו מוכנים (לא להפעיל את המכונה בשמש ישירה! במצב כזה אין גלידה).
6.    כפתור טורבו - בחזית המכונה, מאפשר מזיגה מהירה יותר של גלידה, לחצו עליו בכל פעם שתרצו למזוג גלידה.


הפסקת המכונה:


1.    שנגמרת הגלידה / יוגורט לכבות את כפתור ההפעלה הראשי.


הוראות ניקוי:


1.    הוצא את שאריות התערובת מהמכונה ע"י מזיגתו מהידית, לאחר מכן כבה את המכונה.
2.    וודא מכונת הגלידה מנותקת מהחשמל, אסור לטבול את המכונה במים.
3.    שטוף את המכלים ע"י הכנסת מים וסבון לתוכם שפשף בסקוטש עדין (לא ברזלית/צמר פלדה).
4.    חובה לייבש באמצעות מטלית יבשה את מכונת הגלידה.
 


בכל בעיה ו/או תקלה במכונת המיני גלידה / יוגורט

התקשרו לצוות התמיכה 24/7 לטל' 03-9448080

הרימונים 37 רינתיה  office@meme.co.il

רוצה שנחזור אליך?

0
מהמה - דוכני מזון מכבדים כרטיסי אשראי

מכבדים כרטיסי אשראי, למעט דיינרס

מכבדים צ'קים בכפוף לאישור ישראכרט צ'ק

מהמה דוכני מזון באמון הציבור